– MI A GWR NANO HŐSZIGETELÉS?

GWR NANO HŐSZIGETELÉS?.Épület hőszigetelés,beltér,GWR NANO HŐSZIGETELÉS. lakás hőszigetelés,ház és homlokzat hőszigetlés,ipari hőszigetelés, gyors és hatékony hőszigetelés. GWR NANO HŐSZIGETELÉS.

A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS úgynevezett folyékony-kerámia hőszigetelő anyag, angolul Liquid Ceramic Heat Insulation (LCHI). Az anyag színe alapvetően fehér, állaga folyékony; legjobban egy sűrű állagú festékre hasonlít, ám természetesen korántsem tekinthető egyszerű festéknek. Állagának köszönhetően alkalmazása gyorsabb, egyszerűbb és költséghatékonyabb a konvencionális szigetelő-anyagoknál.


A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS eredete

Az LCHI szigetelő-anyagok eredetileg a ’70-es és ’80-as évek során űrkutatási- és katonai célra lettek kifejlesztve, és ezekben a szegmensekben is használták, mielőtt kikerült a publikus piacokra. Űreszközök, katonai gépek és hajók, tengeralattjárók, tankok szigetelését szolgálta. Az űrversenyen és a hidegháborús idők elteltével elkezdett terjedni az ipari és a lakosság körében, mely felfelé ívelő pálya jelenleg is tart ennek az egyszerűen kivitelezhető, kiváló szigetelő-anyagnak. Természetesen az azóta eltelt időben a technológiai fejlődésnek köszönhetően a gyártási folyamatokban és az anyagösszetételben is változott a szigetelő-anyag; erősödött a hőszigetelő képessége amellett, hogy adhezívabb, rugalmasabb és egyszerűbben felhordható lett.

A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS összetétele és működése

A nanotechnológiai gyártási eljárás és a pontos anyagösszetétel természetesen többféle szabadalommal védett. Maga az anyag ökológiailag tiszta, összetételben határérték alatt tartalmaz káros- vagy mérgező összetevőket. Kerámiai-összetevő
A hőszigetelő tulajdonságának kulcsa a mikroszkopikus méretű, üreges üveg- kerámia golyókban rejlik, mely gömbök belsejében vákuum van. Az anyag tapadása és rugalmassága érdekében kötőanyagot is tartalmaz, a gyártási folyamat során gáztöltetű műanyag gömböket is adagolnak a rendszerhez.
A műanyag gömbök kedvező szemcseméret elosztása érdekébenkülönböző frakciójú gömböket használnak 1-10 μm és 10-100 μm átmérő tartományban.

Kötőanyag A hőszigetelő bevonati réteg kötőanyagának több feladatot kell ellátnia, mint például a gömbök összeragasztása, a köztes tér kitöltése, a falfelületek korrózióvédelme stb., az egyes felhasználási területeknek megfelelően.

Adalékanyagok
A hőszigetelő bevonati réteg tulajdonságának javítására különböző adalékanyagokat kevernek a kötőanyaghoz, pl.: a hő visszaverődés javítására, a rugalmasság növelésére, a páraáteresztő képesség biztosítására, az elegy stabilitására, a termék eltarthatóságára, a falfelületre való felhordáshoz szükséges tapadás biztosítására. Fontos, hogy mindezek adagolása mellett, ne romoljon a bevonat hőszigetelő képessége. A bevonat hővisszaverő tulajdonságának javítása érdekében többek között nanométerű TiO2-t, a rugalmasság javítására nano méretű, tömör műanyag golyókat adagolna a keverékhez.

1.Vákuumos, üveg-kerámia gömbök
2.Gázzal töltött műanyag gömbök
3.tömör műanyag golyók.
4.Nano-TiO2 adagolású szuszpenzió.

GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS működési elve

Működési elvét tekintve a ffent részletezett, tömör elegy egyenletes eloszlatva adja a GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS hőszigetelő tulajdonságait.


A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS pozitív tulajdonságai A hőszigetelésen felül sok más fontos, jótékony tulajdonsággal rendelkezi a NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS, melyekkel együttesen valóban ez az évszázad szigetelő-anyaga.

Tekintsük át a GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS pozitív tulajdonságait:

- Éghetőség: ÉMI D-s2-d0, TÜV SÜD E-B2

- hőszigeteléssel akár 40% energia megtakarítás

- Jó tapadó képességű

- Rugalmas és strapabíró

- Vízzáró

- Páraáteresztő

- Színezhető

- Anti-korrozív

- Költséghatékony, egyszerű szállítás

- Felhordása gyors, és a táblás hőszigetelésekhez képest egyszerű, költségkímélő.

Hőszigetelő

A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS kapilláris-porózus test, aban különbözik a hagyományoshőszigetelő anyagoktól, hogy a porózus részecskék közötti tér szétosztott. Az üreges keramikus gömbökben lévő vákum jelenti a porózusságot ami lényegesen csökkenti a hőátadás konvektív összetevőjét.

Ezen kívül a kerámia gömbök nagyfokú hő-visszaverése miatt a sugárzó hőátadási összetevő is sokszorosan kisebb, mint a hagyományos hőszigetelő anyagoknál.
A névleges hővezetés a GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS esetében nagyon alacsony, ezáltal az anyag hőszigetelő tulajdonsága, képessége kimagaslóan jó. A hő-visszaverődés 60/70%

A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS magas fokú hő-visszaverő képessége a vákuumos kerámiagömböknek köszönhető.
Ezen gömbök szétosztottsága, valamint a kötő- és adalékanyag (kitöltő anyag) lényegesen csökkenti a GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS hővezető képességét az azonos sűrűségű anyagokhoz képest. Általában elmondható, hogy a GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS hőszigetelési hatékonyságát, rendkívül jó hővezetési tulajdonság mellett is, nagyrészt a felület hővisszaverődése jelenti, ezért a 0,5 mm vastagságban felhordott rétegek számát 4-nél többre nem érdemes növelni.

Adhezív (jó tapadó képességű) A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS összetételének és állagának köszönhetően szinte bármilyen alakú és anyagú felületen kiválóan megtapad, legyen az fa, fém, műanyag, beton, tégla, üveg, gipszkarton, karton, gumi stb. Az anyag, tapadó- szilárdsága 0,2 – 0,8 MPA. A felület megtisztításán, por- és zsírtalanításán, illetve szárításán kívül semmilyen más előkészítő munkára nincs szükség. Az 1x0,5 mm réteghez képest, a további rétegek felhordása az alábbiak szernt növeli a hőszigetelés hatékonyságát: 2 x 0,5 mm réteg 35- 65% 4 x 0,5 mm réteg 85-235%


Rugalmas és strapabíró. A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS a felületen egyenletesen eloszlatva rugalmas réteget képez, mely akár 12%-ban képes szakadás és törés nélkül nyúlni. Ütésállósága 2Nm, így ellenáll a kisebb mechanikai behatásoknak. Továbbá teljességgel időjárásálló: ellenáll az UV sugárzásnak, a csapadéknak, így külső felületen is alkalmazható. A megfelelően felvitt réteg üzemi (felhasználási) hőmérséklete -60°C és a + 260 °C között van, ebben a tartományban semmilyen negatív elváltozást nem produkál, tulajdonságaiból nem veszít.


Páraáteresztő A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS páraáteresztő tényezője 0,0014 mg/móPa, (0,2 Sd páraáteresztő) 40 mg/m2/nap, így a belső felületen megakadályozza penészképződést és a páralecsapódást.


Anti-korrozív A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS bármilyen fémfelületen (vas, acél, réz, alumínium stb.) alkalmazva megóvja a szerkezetet a korróziótól, nagymértékben növelve a kezelt felület élettartamát.


Színezhető
A GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉS a színskáláról tetszőleges színnel, akril-alapú színezőanyagokkal színezhető, így egy lépésben oldható meg a hőszigetlés és a véglegesa felület szinezése.

A téli hidegben és a nagy nyári melegben is megvédi otthonát az időjárás szélsőséges hatásaitól.
A GWR NANO hőszigetelőanyag üzemi hőmérséklete: -60 és + 260°C
Ellenálló az időjárási és hőmérsékleti tényezőkkel, a napsugárzással szemben. Kiváló a hő visszaverő képessége.

Színezhető.
Kiegyenlíti a belső hőmérsékletet és rendkívül tartós, vízlepergető bevonatot képez.
Nem éghető, nem táplálja a tüzet (TÜV SÜD Industrie Service, Institut für Kunststoffe tanúsítása szerint).

Alkalmazásával akár 40 %-os energiamegtakarítást is elérhetünk.

beltér hőszigetelése, legjobb hőszigetelő, homlokzat hőszigetelése, épület hőszigetelés, folyékony hőszigetelés, nano hőszigetelés, hatékony hőszigetelés, olcsó hőszigetelés, szoba hőszigetelése, lakás hőszigetelése, szigetelés, generál kivitelezés, szines hőszigetelés, gyors hőszigetelés, ház hőszigetelés, hőszigetelő, szigetelés, szigetelő, insulation, thermal insulation, best thermal insulation, nanotechnology insulation, gwr nano insulation

Hőszigetelés.Gwr nano hőszigetelés.Épület hőszigetelés,beltér,lakás hőszigetelés,ház és homlokzat hőszigetlés,ipari hőszigetelés, gyors és hatékony hőszigetelés
 - 
English
 - 
en
Hungarian
 - 
hu