panelház hőszigetelése
HŐSZIGETELÉS

Hőszigetelés Panelházak esetében

Panelházak energetikai korszerüsítése is rendkívül fontos. Egyszerübb az egész házat kívülről hőszigetelni mint egyenként a lakásokat. Legalábbis ez az általános, eddig elérhetőnek bizonyult lehetőség, kivéve a Nanotechnológiás Hőszigetelés esetében.

A GWR Nanotechnológiás Hőszigetelés egyedülálló a lakások, épületek beltéri hőszigetelése terén. Alkalmazásával akár 40% energia megtakarítást* is elérhetünk! A rendkívül fontos páraáteresztő képessége mellett, a GWR Nano Hőszigetelés még rengeteg más egyedülálló tulajdonsággal is rendelkezik a hatékony hőszigetelő képessége mellett. A termék természetesen tökéletesen alkalmas az épületek homlokzati hőszigetelésére is, hiszen -egyebek mellett- még vízlepergető is és nem gyúlékony. A lakások beltéri hőszigetelésre történő alkalmazhatóságában viszont hiánypótló.

A lakások, szobák falai kellemes tapintásúak lesznek és mivel a A GWR Nanotechnológiás Hőszigetelés önmagában szinezhető, így falait a kedvenc színeiben jelenítheti meg. Könnyen mosható, tisztán tartható és páraáteresztő, környezetkímélő, az emberi egészségere ártalmatlan hőszigetelő bevonatot kaphat életterében. A plafont és az aljzatot is hőszigetelhetjük. A hőszigetelt felület burkolható, csempézhető, festhető, tapétázható, stb…

Olvasd el a cikket a panel hőszigetelésről GWR Nanotechnológiás Hőszigetelővel. “Csoda Újpesten”

lakás beltéri hőszigetelése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Az eredmény függ a nyílászárók energetikai alkalmasságától is.
 - 
Arabic
 - 
ar
Czech
 - 
cs
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Serbian
 - 
sr
Spanish
 - 
es
Hungarian
 - 
hu